"Сидіти на дивані, склавши руки, – це не варіант”: У мережі показали наймолодшого гранатометника ЗСУ (відео)

Після того, як хлопцю виповнилося 18 років, він підписав контракт і пішов в армію, вже чотири місяці знаходиться на передовій.

"Поляку" усього 18 років. Фото: скріншот з відео.

Військове телебачення України опублікувало інтерв’ю з наймолодшим гранатометником ЗСУ, який перебуває на передових позиціях у зоні АТО. Патріоти України пропонують і вам переглянути цей сюжет.

Після того, як хлопцю виповнилося 18 років, він підписав контракт і пішов в армію, вже чотири місяці знаходиться на передовій. За його словами, спочатку батьки були проти військової служби, однак потім змирилися.

Після закінчення контракту хлопець планує вчитися, щоб отримати офіцерське звання. “Ми самі бачимо, яка ситуація в країні. Сидіти на дивані, склавши руки, – це не варіант”, – зазначив боєць.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...