Сидить: Прокуратура спростувала останні чутки про долю вандала, який розбив пам'ятник Небесної Сотні

Підозрюваний у руйнуванні меморіальних плит Героям Небесної сотні перебуває під вартою.

Акт вандалізму у Києві. Фото: соцмережі.

Інформація, поширена блогером Тімом Златкіним про те, що Апеляційний суд Києва нібито відпустив з-під варти вандала, який зруйнував меморіал Небесної Сотні на Майдані Незалежності, не не відповідає дійсності. Про це на своїй сторінці у Facebook написала речник київської прокуратури Надія Максимець, передають Патріоти України.

"Підозрюваний у руйнуванні меморіальних плит Героям Небесної сотні перебуває під вартою!" - наголосила вона. Зазначимо, що в коментарях до свого посту Златкін, відповідаючи на закиди користувачів, що його інформація не відповідає дійсності, написав, що "перевірить ще раз" її.

Нагадаємо, суд обрав Юрію Чеканову, який зруйнував пам'ятник Небесної Сотні, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...