Сила пропаганди: Бойовики "Моторола" та "Гіві" стали "героями" підручників (відео)

У місті, де частина людей голодує, пропаганду вважають кориснішою за соціальний захист.

Терористи Гіві та Моторола. Фото: gettube.cc.

Школярам окупованого Донецька на уроках розповідають про так званих "героїв" самопроголошеної "ДНР", використовуючи спеціально видану літературу. Відео одного з таких занять, де дітям показують брошуру "Золоті зірки героїв", розміщено на YouTube, передають Патріоти України.

На записі вчитель розповідає дітям про ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка, командирів бандформувань на Донбасі Михайла Толстих, більш відомого на прізвисько "Гіві", і Арсенія Павлова, більш відомого як "Моторола".

"В Донецке пытаются как можно быстрее канонизировать новых героев - авторитета из бригады Бобкова, ростовского автомойщика и охранника из супермаркета. В числе первостепенных расходов в полуголодном Донецке - печать книг с портретами новых кумиров. Нет ничего странного в том, что это происходит.

Бандиты стремятся выстроить на подконтрольной территории культы собственных личностей. Обычно так всегда и бывает. Странно, что есть люди, которые верят, что с такими ценностными ориентирами Донбасс может ожидать светлое будущее. Я бы печатал портреты ученых. Но их-то как раз и выгнали из Донбасса новые герои-автомойщики", - прокоментував у своєму ЖЖ появу подібної пропагандистської літератури журналіст Денис Казанський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...