Сила українського Гімну: Військові зняли реакцію сепаратистів на головну пісню держави (відео)

Заради гордості від вмикання Гімну можна й кулі ловити, вважають мужні патріоти.

Українські військові проводять "уроки патріотичного виховання", двічі на день вмикаючи Гімн України. Фото google.com

Українські військовослужбовці зняли на відео реакцію знервованих сепаратистів під час прослуховування державного гімну. Ролик опублікували волонтери фонду "Повернись живим" у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Реагують миттєво, маю відзначити, - на другому куплеті почали стріляти по нашому опорніку з автоматів і трохи пізніше - з кулемета. Наші військові відповіли. Поперестрілювалися кілька хвилин і ворожа сторона притихла", - написав в коментарі волонтер організації.

Зазначають, що бійці АТО кожного дня о 6:00 та 22:00 вмикають динаміки та проводять "уроки патріотичного виховання".

"На моє зауваження, чи варто заради кількох хвилин втіхи і гордості від вмикання Гімну, ловити потім ворожі кулі, наші бійці однозначно відповіли: «Хай слухають! Так їм і треба! Це ми в себе вдома, в не вони!" - додав волонтер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...