Синоптики поділились, яка погода прийде в Україну перед Новим роком

Вже найближчої ночі температура повітря впаде до -4-10 градусів морозу, а місцями на заході, а також у Чернігівській, Харківській, Сумській і Луганській областях і до -10-15 градусів.

Перед Новим роком в Україну повернуться сильні морози. Ілюстрація: соцмережі.

У п'ятницю, 30 грудня, в Україні очікується різке похолодання до -15 градусів. Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, вже найближчої ночі температура повітря впаде до -4-10 градусів морозу, а місцями на заході, а також у Чернігівській, Харківській, Сумській і Луганській областях і до -10-15 градусів. Вдень же температура підніметься до -2 -7 градусів.

"Західний антициклон підмете залишки снігу з більшості областей України, опади малоймовірні. А ось циклон над Туреччиною призведе ще мокрий сніг на півдні і південному сході, також там же передбачається штормовий вітер. Підсиляться морози - автоматично зміцніє і ожеледиця. Тому будьте дуже обережними на вулиці, особливо в темний час доби", - пише Діденко. У Києві 30 грудня буде без опадів, на дорогах ожеледиця, вночі до -5-7, вдень до -2-4 градусів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...