Синоптики розповіли, коли відступлять сильні морози

На Різдво йтиме сніг та потеплішає.

Сніг на Різдво. Фото: mimi-gallery.ru.

Сильні морози поки що в Україні втримаються. Про це на своїй сторінці в Facebоok пише синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"Тобто, 3 та 4 січня оці нічні -13-20 градусів ще лютуватимуть, та й вдень буде дуже холодно. Але й трохи про майбутнє. Адже скоро - Різдво. З 5 січня в Україні почнуться зрушення в бік потепління, а 6 січня, перед Святвечором, в Україні потепліє до 1-4 градусів морозу і навіть з'явиться відлига, а також почне сипати пристойний сніг.

7 січня тепліша погода охопить більшість України, з невеликим морозцем та відлигою на півдні та заході. А вже 8-9 січня тепла погода буде скрізь. У Києві 3-4 січня ще дуже морозно, з 5 січня трохи морози послабнуть, а на Святвечір та Різдво йтиме сніг і далі теплішатиме", - обіцяє синоптик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...