Сирота при живій матері: Тернополяни розповіли про складне життя вбитої 17-річної випускниці

Офіційним опікуном школярки вже довгі роки була дружина материного брата.

Випускницею із села Вишнівець Тернопільської області, 17-річною Іриною Мукоїдою, яку зарізали на День молоді, опікувалася рідна тітка. Про це повідомляє "20 хвилин", передають Патріоти України.

За словами односельців, офіційним опікуном школярки вже довгі роки була дружина материного брата. Біологічна мама дівчини нібито перебуває за кордоном.

Рідний батько проживає в іншому селі – у чоловіка нова родина. Опікуватись дівчинкою прагнула бабуся Дарина. Однак їй це не дозволили. Також відомо, що Ірина планувала вступати до Національної академії державної прикордонної служби України, куди вже подала документи.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...