Ситуація на Донбасі: Бойовики на лінії Стила - Старомар'ївка активно зводять оборонні смуги - ІС

На даній ділянці відзначається робота до 10 одиниць будівельної та інженерної техніки щодня, незважаючи на погодні умови.

Ілюстрація:УНІАН

На Донбасі на ділянці Стила - Старомар'ївка відзначаються активні дії оккупантів з підготовки до оборони. Про це йдеться на сайті Информационное сопротивление, передають Патріоти України.

На лінії Зернове - Роднікове бойовики активно споруджують цілу смугу оборони - відразу кілька опорних пунктів, зведених в 2-3 райони оборони, відзначається обладнання траншей, капонірів, бліндажів, відсічних позицій.

На даній ділянці відзначається робота до 10 одиниць будівельної та інженерної техніки щодня, незважаючи на погодні умови. На передній лінії на цій ділянці противник також проводить приховане масоване мінування місцевості.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...