Ситуація на передовій: Терористи застосували 122-мм артилерію, реактивну систему "Партизан" та 120-мм міномети - СЦКК

Такі дії незаконних збройних формувань ОРДЛО свідчать про грубі порушення і про відверте небажання дотримуватися взятих на себе зобов'язань в рамках Тристоронньої контактної групи.

Нехтуючи Мінськими домовленостями противник продовжує застосовувати важке заборонене озброєння. Про це повідомляє прес-центр АТО, передають Патріоти України.

"Не дивлячись на взяті на себе зобов'язання за Мінськими домовленостями, незаконні збройні формування ОРДЛО неодноразово протягом останньої доби застосовували заборонену зброю на маріупольському і луганському напрямках", - сказано в повідомленні.

Так, вчора 3 травня противником по населеному пункту Широкине була застосована 122-мм легка переносна реактивна система "Партизан" - 2 постріли і стрілецька зброя: "На щастя жертв серед мирного населення немає".

"Сьогодні, близько 06.40 незаконними збройними формуваннями ОРЛО, на луганському напрямку по позиціях Збройних Сил України поблизу населеного пункту Попасна була застосована артилерія калібром 122-мм і 120-мм міномети. За попередніми даними поранених і загиблих немає", - йдеться в повідомленні.

"Такі дії незаконних збройних формувань ОРДЛО свідчать про грубі порушення і про відверте небажання дотримуватися взятих на себе зобов'язань в рамках Тристоронньої контактної групи, свідоме планування і здійснення терористичних актів проти мирного населення і провокацій проти військовослужбовців Збройних Сил України", - відзначили в СЦКК.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...