Ситуація на передовій: У Міноборони розповіли про втрати української сторони за минулу добу (відео)

Андрій Лисенко повідомив, що за минулу добу в результаті бойових дій загинули двоє українських військовослужбовців, троє отримали поранення.

Ілюстрація:уніан

За минулу добу в зоні бойових дій загинули двоє бійців Збройних сил України. Крім того, троє військовослужбовців були поранені.Про це під час брифінгу заявив спікер Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, передають Патріоти України з посиланням на Громадське ТБ.

"За минулу добу, в результаті бойових дій загинули двоє військовослужбовців, троє отримали поранення", - повідомив Лисенко.

Військові загинули внаслідок вогневих атак з боку незаконних збройних формувань. У населеному пункті Авдіївка загинув один боєць АТО, а одного поранили. У населеному пункті Луганське загинув один військовослужбовець, і поранили двох.

Згідно з інформацією штабу АТО, за минулу добу, кількість обстрілів в зоні бюоевих дій дещо знизилась. Їх зафіксували близько 22. Проте незаконні збройні формування не припинили турбувати підрозділи ЗСУ своїми збройними провокаціями. Зокрема, на Світлодарській дузі відбулися чергові дві атаки позицій українських військових з боку противника, які були відбиті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...