Ситуація в Авдіївці тривожна: Обстріли не вщухають, стало відомо про нові жертви

До відновлення електропостачання у місті фахівці ще не приступили, оскільки протягом дня місто продовжують обстрілювати терористи.

Наслідки обстрілів Авдіївки. Фото: прес-служба Нацполіції.

Ситуація в Авдіївській промзоні продовжує залишатися напруженою. Російсько-окупаційні війська продовжують інтенсивний обстріл Авдіївки і її околиць. Про це повідомив голова ВЦА Авдіївки Павло Малихін, передають Патріоти України.

До відновлення електропостачання Авдіївки фахівці ще не приступили, так як протягом дня місто продовжують обстрілювати терористи. «Йдуть обстріли по промзоні, по старій Авдіївці. Є постраждалі серед мирного населення - це чоловік і жінка. Також є постраждалі серед військових: 7 поранено. Зараз їм надається медична допомога. Для лікарні забезпечуємо пересувний електрогенератор», - повідомив Малихін.

Терористам вдалося поцілити в один житловий будинок. Малихін додав, що ситуація в Авдіївці тривожна і важка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...