Ситуація в зоні АТО: Бойовики гатять із важкого озброєння по всій лінії зіткнення

Терористи не перестають порушувати режим припинення вогню.

Ілюстрація:www.unian.ua

Минула доба в зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню. Про це повідомляють Патріоти України за інформацією Інформаційно-аналітичного центру РНБО.

Як повідомив на брифінгу речник АП з питань АТО Андрій Лисенко, на луганському напрямку вчора відбулося 3 ворожих обстріли (всі – між північчю та 1 годиною). Зокрема, на Бахмутській трасі близько півгодини вів вогонь ворожий снайпер. Також 2 ворожі провокації відбулася біля с. Новоолександрівка Попаснянського району.

На донецькому напрямку бойовики продовжують активно застосовувати важке озброєння по всій лінії зіткнення – як вдень, так і вночі. Зокрема, ворожі артобстріли відбулися у Зайцевому та Пісках, а мінометні – по всьому периметру окупованої Горлівки, Авдіївці, підступах до Донецького аеропорту.

Особливо потужні перестрілки між силами АТО та бойовиками неодноразово відбулися у Майорську та Авдіївській промзоні. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 38 ворожих обстрілів, зокрема 13 – з важкого озброєння.

На маріупольському напрямку обстановка також неспокійна. Зокрема, на ділянці фронту Талаківка – Широкине ворог неодноразово застосовував артилерію. По наших позиціях було випущено понад 80 снарядів. Також дуже неспокійно у Мар’їнському районі.

Натомість під Докучаєвськом вчора режим тиші дотримувався майже ідеально. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 20 ворожих обстрілів, зокрема 11 – з важкого озброєння.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...