"Эта такая особенность – думать, что за куском материи следит весь мир": Собчак "накинулася" на українців через Земфіру (відео)

Епатажна російська ведуча вважає, що бажання поклонятися прапорам властиво людям з нездоровою самосвідомістю.

Ксенія Собчак. Фото: скрін відео

Російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак різко висловилася з приводу скандалу з реакцією співачки Земфіри на український прапор, який розгорнули під час концерту в Литві. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку телеканалу Дождь у Facebook.

Собчак вважає, що бажання поклонятися прапорам властиво людям з нездоровою самосвідомістю.

"Це така особливість хворобливої самосвідомості - думати, що за шматком матерії з намальованими смужками стежить весь світ. І всі світові селебріті просто зобов'язані йому поклонятися. А інакше ми протштрикнем твою воскову ляльку шипами кактуса і спалимо твоє опудало на головній площі", - заявила вона .

На думку телеведучої, Земфіра не повинна належати до певної національності і мала повне право вимагати прибрати український прапор з її виступу.

"Взагалі-то, на той час, як Земфіра напише новий альбом, у вас зміниться пара урядів і втечуть кілька президентів. Так що і мене записуйте в ватниці, дорогі українці. Земфіра - не башкирська, не російська і не українська, вона загальна. І вона - всього лише попросила прибрати ваш прапор з її концерту. Причому навіть не на вашій території. Звичайно, давайте її в чорний список, адже більше зайнятися нічим! " - сказала Собчак.

Також вона згадала про те, як Земфіра під час концерту в Тбілісі взяла із залу український прапор і прив'язала до стійки мікрофона.

"Але ж коли в Тбілісі Земфіра підняла ваш прапор, ви чомусь назвали її своєю, українською. Внесли в білий список. Так поясніть мені, чому ви намагаєтеся перетягнути людину або на одну, або на іншу сторону?" - зазначила Собчак.

Колонка Ксении Собчак о скандале вокруг Земфиры и украинского флага: https://tvrain.ru/teleshow/bremja_novostej/sobchak...
Опубліковано Телеканал Дождь 28 березень 2016 р.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...