"Табакерка" при своїх: Театр померлого Табакова очолить інший відомий кримнашист, друг Пореченкова

Заступник мера Москви з соціальних питань представив трупі театру нового очільника - актора Володимира Машкова.

Володимир Машков. Фото:ТАСС

Московський театр-студію під керівництвом Олега Табакова ("Табакерку") очолив артист Володимир Машков. Про це 6 квітня оголосили трупі театру, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Машкова трупі представив заступник мера Москви з соціальних питань Леонід Печатников.

"Завжди стояло питання, хто повинен очолити театр, актор чи режисер. У Володимира Львовича, крім бекграунду артистичного, є і режисерський бекграунд, він ставив спектаклі, які досі йдуть в тому числі і в МХТ", - заявив Печатников.

"Табакерка" була створена Табаковим в 1970-і роки зі студентами ГІТІСу, офіційно театр почав працювати в 1986 році. З тих пір і до своєї смерті в березні 2018 року його очолював Табаков.

Машков навчався у Табакова в школі-студії МХАТ і працював в "Табакерці" з 1990 року.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...