У московському шпиталі значно погіршився стан Олега Табакова

Медики оцінюють стан актора як важкий.

Олег Табаков. Фото:Правда-ТВ

Стали відомі подробиці стану здоров’я російського актора і режисера Олега Табакова. За повідомленням ЗМІ, його здоров’я знову погіршилося, передають Патріоти України.

Артиста знову підключили до апарату штучної вентиляції легенів.Лікарі відзначають зниження артеріального тиску Табакова. У зв’язку з цим, нормальний рівень тиску підтримується за допомогою ліків. Медики оцінюють його стан як важкий.

Як повідомлялося раніше, після Нового року медики відключили від апарату штучної вентиляції легенів Олега Табакова.

За словами медиків він перебував в стабільному, хоча і важкому стані. Актор міг орієнтуватися в часі і просторі, проте розмовляти через трубки в трахеї поки не може.

27 грудня 2017 го року стало відомо про те, що художній керівник МХТ імені Чехова, легендарний актор Олег Табаков вийшов зі штучної коми. Однак після цього він практично перестав будь-кого впізнавати.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...