Таємна місія Кобзона: Російський журналіст розповів, як співак рятував бізнес Ахметова у Донецьку

Журналіст Сергій Єрженков запевняє, що Кобзон є уповноваженим від Суркова.

Йосип Кобзон не просто концертує? Фото: Преса України.

Журналіст «Дождя» Сергій Єрженков стверджує, що помічник президента РФ Володимира Путіна Владислав Сурков відправляв до Донецька Йосипа Кобзона захищати великий бізнес Ріната Ахметова. Про це він розповів в інтерв’ю «Главкому», передають Патріоти України.

Журналіст запевняє, що Кобзон є уповноваженим від Суркова. «Коли я спілкувався з Євгеном Шабановим, який деякий час тому представлявся офіційним представником «ДНР» у Москві, він був не схильний перебільшувати вплив Кобзона. Однак наші джерела, наближені до адміністрації президента Росії, кажуть, що коли Захарченко хотів зазіхнути на металургійний завод, Янукович прийшов жалітися Суркову, який делегував Кобзона, аби той доніс до Захарченка, що не варто ділити великі пироги. Рітейл цей, магазини, які належали Коломойському, магазин «Метро», який тепер називається «Мост», цей дрібний бізнес, середній бізнес забирайте, але на металургійний завод не варто зазіхати», - розповів Єрженков.

За його словами, Ахметов зберіг усі свої активи в Донецькому регіоні. «Як мені розповідали люди у Донецьку з-поміж відставних міністрів, усі розклади залишилися тими самими, що й були з 2014 року. Єдине, що команді Захарченка дозволили віджати дрібний та середній бізнес», - сказав журналіст.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...