Таємничий "Вагнер": У Росії розповіли, хто вбиває в "ЛНР" непокірних польових командирів

Ця професійна структура виконує різну брудну роботу для Кремля.
Олександр Бєднов - одна з жертв "вагнерівців". Фото: ytube.pp.ua.

Ватажки бандформувань "ЛНР" Олексій Мозговий з Алчевська і Павло Дрьомов зі Стаханова були вбиті членами загону польового командира на прізвисько "Вагнер". Російські ЗМІ пишуть, що про цю банду поки мало що відомо, також незрозуміло, хто є їхніми покровителями, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Відзначається, що загін Вагнера - якась приватна військова компанія, в яку входять відставники з різних відомств і ветерани локальних війн. "Це професійна структура і численна гілка, яка виконує брудну роботу для Кремля. Командиром ПВК іноді називають Євгена Вагнера. Він офіцер спецназу ВВ. Однак, за відомостями джерел з "Новоросії", Вагнер не має ніякого відношення до тіньового загону", - пишеться в матеріалі.

За словами журналістів, "вагнерівці" вперше проявили себе ще під час захоплення Криму. Спільно з військовими РФ, вони відбирали зброю у українських солдатів, захоплювали об'єкти на території Криму. Після виконаної в Криму ролі, вони передислокувалися на Донбас, де створили загони терористів і займаються їх посиленням.

"Вагнерівці" після спаду самої гарячої фази збройного конфлікту, зайнялися похмурими справами. Саме людей Вагнера називають виконавцями політичних убивств в "ЛНР". Їх звинувачують у розстрілі Іщенко, Мозгового, Бєднова і Дрьомова. Вважається, що "вагнерівці" працюють на користь Плотницького", - запевняють російські журналісти. Також наголошується, що загін Вагнера воює на боці Росії в Сирії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...