Так і до четвертої російської революції недалеко: В РФ після масових отруєнь "Глід" продаватимуть за рецептом

Про це повідомив віце-прем'єр російського уряду Олександр Хлопонін.

Ілюстрація:bnkirov.ru

Після трагедії у Якутії медичні спиртовмісні препарати, зокрема "Валокордин" та "Глід", будуть продаватися в російських аптеках лише за рецептами. Про це повідомив віце-прем'єр російського уряду Олександр Хлопонін, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Що стосується медичних препаратів - безумовно повинні продаватися в аптечній мережі та за приписом лікарів - так званим рецептам... Навіщо це (спиртовмісні настоянки) в тарі, в якій півлітра? Мені здається, це несерйозно. Тому будуть обмеження і по тарі, і обмеження по місцях продажу - це повинно продаватися в аптеках і спеціалізованих магазинах ", - сказав Хлопонін.

Як повідомлялося раніше, масове отруєння сурогатним алкоголем сталося в мікрорайоні Ново-Леніно Іркутська. Загинули вже понад 70 людей. Вони вживали спиртовмісну рідину – парфумерно косметичний засіб "Концентрат для ванн "Глід", в якому виявився метанол.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...