"Так, мерзавец, фотографии покажи!": Під час пропагандистського ток-шоу на росТБ ведучий напав з кулаками на українського політолога (відео)

​Бійка сталася в прямому ефірі. Чоловіків розтягли в сторони гості студії.

Дмитро Суворов. Фото:Антикор

На російському пропагандистському каналі НТВ ведучий передачі "Місце зустрічі" Андрій Норкін напав на українського політолога Дмитра Суворова. Відео бійки викладено на Youtube, передають Патріоти України.

У студії в прямому ефірі обговорювали ситуацію в "ДНР" і "ЛНР". Повернувшись на Батьківщину з Донецької області, німецький депутат Андреас Маурер повідомив про нібито смерть мирних жителів, в тому числі дітей, в результаті обстрілу на Донбасі.

Дмитро Суворов сказав політику, що він бреше і зажадав надати в якості доказу фото і відео загиблих жителів. "Я був там біля пам'ятника. 200 дітей загинули", - сказав Маурер. "Мерзотник, покажи фотографії", - прокричав політику Суворов.

У цей час ведучий передачі Норкін підбіг до українця, схопив його і вдарив. Суворов відразу ж дав здачі, показавши, що отримувати удари він не має наміру. Чоловіків розтягли в сторони гості студії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...