Так само, як Савченко: Путін зробив із Сущенка заручника для обміну на злочинців - нардеп

Цілком імовірно, що незабаром для обміну на затриманого журналіста Путін зажадає віддати йому якихось сепарів-бандитів, вважає Ігор Лапін.

Путін. Фото:www.stopfake.org

Злочинне затримання українського журналіста Романа Сущенка в Москві спецслужбою ФСБ відбулося для того, щоб президент РФ Володимир Путін зміг поповнити свій арсенал заручників. Таку думку висловив народний депутат Верховної Ради України від фракції "Народний фронт" Ігор Лапін, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

Нардеп упевнений в тому, що незаконне затримання Романа Сущенка є захопленням заручника для влади РФ, зокрема для президента Володимира Путіна.

"Путін затримав Савченко. Ми політв'язня Савченко звільняємо, а віддаємо йому двох бандитів. Зараз Путін знову скаже когось йому віддати з тих сепарів, які скоїли тяжкі злочини", - упевнений політик.

Український парламентарій вважає, що Кремль має намір використовувати Сущенка як заручника для подальших переговорів.

"Слід говорити не про незаконне затримання Росією Сущенка, а про те, що Кремль захоплює заручників", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...