Таке відбувається вперше за цю війну: Українська артилерія накрила завод Ахметова, де облаштована база росіян - Жирохов

Всі давно знають, що на території Докучаєвського флюсо-доломітного комбінату базується артилерія терористів та склади боєприпасів.

Ілюстрація:http://www.depo.ua/

В останні дні українські артилеристи почали накривати цілі на території Докучаєвського флюсо-доломітного комбінату, що належить Рінату Ахметову. Про це в матеріалі для depo.ua пише військовий експерт Михайло Жирохов, інформують Патріоти України.

За його словами, таке відбувається вперше за всю війну, адже всі давно знають, що на території комбінату базується артилерія терористів та склади боєприпасів.

"Що це може означати в довгостроковій перспективі - поки незрозуміло, але дзвіночок дуже тривожний", - зазначає експерт.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...