"Таке враження, що працюють всі наявні види зброї": Донеччани повідомили про потужні обстріли

Загострення спостерігається перш за все на заході окупованого міста.

В окупованому Донецьку вже кілька годин тривають важкі обстріли. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За їхніми словами, загострення спостерігається перш за все на заході. Донеччани зазначають, що бойовики застосовують важке озброєння, включаючи і «Гради». Бойові дії активізувалися близько 19:00. Обстріли тривають досі.

«Петровка отвыкла от такой активности, 19.45», — пишуть користувачі.

«#Донецк Петровка, Тихий, слышно и на улице и в квартире, грохочут серьезно и часто», — додав інший донеччанин.

«Азотный, слышим на улице серьезный такой бой на западе», — зазначили місцеві жителі близько 19:00.

«Абакумова, слушаем тяжелое», — констатують користувачі.

«Петровка. Круг. Внушительно!» — оцінив обстановку учасник обговорення.

«Донецк Абакумова. Слышим тяжелые рычащие звуки, одиночные взрывы. Направление непонятно, скорее всего, север», — також йшлось в коментарях.

«В Марьинке до сих пор не тихо.19.06», — повідомили мешканці Мар'їнки. Бойовики вели обстріли українських позицій в районі цього населеного пункта. «Рашисты 1,5 часа долбят по Марьинке», — додав ще один автор.

«#Донецьк Кіровський р-н. 19.10 к. На заході не стихає. Таке враження, що працюють всі наявні види зброї», — зазначив місцевий житель.

«#Донецк В 7 вечера район Трудяги\Абакумова х***ил шо невсебяемый, из всех сортов, в том числе тяжелое гухало какое-то двойное, ч\з доли секунды, ща вроде притихли», — повідомили донеччани.

«19.11к Донецк Смолянка-Кр.Пахарь, уже несколько часов слушаем сторону Трудовских, раскатисто, жутко», — зазначив ще один автор.

«Трудовская очень сильно целый день. Взрывы были на старом кирпичном очень сильные взрывы. местные были в шоке», — повідомив очевидець.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...