Такий малий, а вже злодій: У Чернівцях 11-річний хлопчик обікрав квартиру

Зважаючи на вік зловмисника, суд вирішив обмежити йому час дозвілля.

Суд виніс вирок малолітньому крадію. Ілюстрація: 112 Україна.

Першотравневий районний суд Чернівців застосував до неповнолітнього буковинця примусові заходи виховного характеру у вигляді обмеження перебування на вулиці до 22.00 щовечора. Про це йдеться у відповідній судовій ухвалі, яка розміщена в Єдиному реєстрі судових рішень, пише "Молодий буковинець". Новину передають Патріоти України.

Зокрема, зазначається, що 12 липня 2015 року приблизно о 6.00 11-річний хлопчик знаходився у квартирі і викрав зі шкатулки золоті вироби на загальну суму 14 тис. грн. Дитина вкрала ланцюжок із червоного золота плетінням у вигляді косички вагою 3,71 г; кулон із червоного золота округлої форми із зображенням знака зодіаку " водолій " вагою 1,08 г; кільце із червоного золота із зображенням пелюсток та камінців вагою 2,91 г; пару сережок із червоного золота у вигляді сердечок вагою 2, 95 г.

Зважаючи на вік зловмисника, суд вирішив обмежити йому час дозвілля, заборонивши перебувати на вулиці до 22.00 щовечора та передавши дитину під нагляд його матері до досягнення хлопчиком повноліття.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...