"Там не платили, хотя обещали. Жрать было нечего": Бойовик "ДНР" втік у Маріуполь та передав СБУ секретні документи

Серед документів, переданих перебіжчиком, акти огляду бойової техніки, повні списки особового складу і багато інших, які мають цінність для українських спецслужб.

Бойовики "ДНР". Фото: ipress.ua.

Бойовик "ДНР" з позивним "Віллі" втік від своїх колишніх спільників до Маріуполя, прихопивши з собою велику кількість секретних документів. Про це 0629.com.ua повідомили джерела в українських спецслужбах, передають Патріоти України.

Військовослужбовець 7-ї мотострілецької роти 3-го мотострілецького батальйону в / ч 08801 зумів перетнути розмежувальну лінію до виявлення його зникнення подільниками. На підконтрольній українській владі території він здався працівникам СБУ і надав їм великий обсяг секретних документів. Натомість бойовик попросив помилувати його.

"Там нам не платили, хоча обіцяли. Жерти було нічого", - розповів бойовик причину рішення повернутися в Україну. Серед документів, переданих перебіжчиком, акти огляду бойової техніки, повні списки особового складу і багато інших, які мають цінність для українських спецслужб.

Також стало відомо, що в підрозділі, де служив "Віллі", після його втечі проводиться серйозна перевірка. Згідно президентській програмі у "Віллі" є всі шанси потрапити під амністію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...