Там рознесено півсела: Активіст розповів про населений пункт біля Калинівки, де навіть не чули про евакуацію

Активісти самотужки перевозять місцевих жителів до Вінниці.

Вибухи поблизу Калинівки. Фото: соцмережі.

У Калинівці працюють не тільки силовики, а й громадські активісти які допомагають вивозити людей у безпечні місця. Один із них Сергій Бондар заявив, що поблизу Калинівки люди навіть не чули про евакуацію. Про це громадський активіст розповів у прямому ефірі 24 Каналу, передають Патріоти України.

Сергій Боднар спільно з іншими активістами займається терміновою евакуацією місцевого населення поблизу Калинівки. Люди використовують волонтерські машини.

"У селі Павлівка біля хат пролітали снаряди. Люди всі перебувають у своїх помешканнях, не знаючи, що відбувається евакуація. Я не знаю, чим зараз займається влада", – заявив Сергій Боднар.

Активісти доправляють людей до районної адміністрації, де наразі безпечно. Звідти люди розвозять місцевих до Вінниці. На місці працюють ДСНС. Сапери прибувають на місця, куди летять снаряди. Але, за словами активіста, рятувальники працюють в Калинівці. У сусідній Павлівці наразі рознесено півсела. Волонтери не бачили там представників спецслужб. Відомо, що активісти активували гарячу лінію, де проводять консультування населення та координування їх перевезення в безпечні місця.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...