Танки та БМП надходять ешелонами: З РФ в Іловайськ перекинули нову військову техніку - розвідка

Крім цього, на окуповані території продовжують надходити озброєння та паливно-мастильні матеріали.

Ілюстрація:vladbard.blogspot.comУкраїнська розвідка зафіксувала чергові факти перекидання озброєння, військової техніки та паливно-мастильних матеріалів з Російської Федерації на окуповані території Донбасу. Про це повідомила прес-служба Головного управління розвідки при Міністерстві оборони України в Facebook, передають Патріоти України.

"В Іловайськ прибули чотири цистерни з дизельним паливом (200 тонн), два танки і дві бойові машини піхоти на платформах", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, з території РФ в Свердловськ і Кутейникове прибуло 11 цистерн з пально-мастильними матеріалами (більше 550 тонн).

Головне управління розвідки МО України продовжує цілеспрямовано збирати факти щодо участі військовослужбовців ЗС РФ у воєнних злочинах на тимчасово окупованих територіях сходу України для подальшої передачі доказової бази визначеним порядком до Міжнародного кримінального суду.

Продовжується призначення на вищі командні посади генералів, які мають досвід бойових дій на території України та володіють обстановкою на театрі воєнних дій, що є черговим підтвердженням збереження агресивної політики РФ у відношенні до нашої Держави на тривалу перспективу та, не виключено, підготовку до проведення військової операції проти України.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...