"Ташкент" наказав довго жити: У Донецьку при загадкових обставинах помер "міністр доходів та зборів" "ДНР"

Тіло бойовика привезли в лікарню Калініна, на розтині будуть присутні тільки близькі родичі.

"Ташкент" наказав довго жити. Фото: uinp.info.

Будь-яка інформація, пов'язана з деталями несподіваної смерті Олександра Тимофєєва ретельно приховується бойовиками. Хоча саме сепаратистські ресурси заявили про смерть їх пособника на прізвисько "Саша Ташкент", передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

У терористичної "ДНР" він був "міністром", очолював "міністерство доходів і зборів". Причина смерті "Ташкента" невідома. Тіло бойовика привезли в лікарню Калініна, на розтині будуть присутні тільки близькі родичі. За однією з версій, Тимофєєв міг померти через свою давню хворобу, він багато років хворів на цукровий діабет.

"Ташкента" називають однією з ключових фігур, яка організовувала контрабанду ПММ в "ДНР" з Росії. Також джерела стверджують, що "Ташкент" сприяв рейдерському захопленню ТОВ "Мультіторг" ("Амстор"), брав участь в організації контрабандних схем з вивезення вугілля з тимчасово окупованих територій Донецької області на підприємства, що належать українським олігархам. Ходять чутки, що сепаратист присвоїв собі деякі копанки в "ДНР", він, зокрема, контролював шахту ім. Кисельова.

Крім того, Тимофєєв брав безпосередню участь у рейдерському захопленні багатьох комерційних підприємств і структур разом зі своїм компаньйоном Костянтином Кулешовим. "Ташкента" звинувачують в тому, що нібито він довів до банкрутства підприємство "Макіїввугілля", хотів його приватизувати, ініціював "націоналізацію" гірничодобувного підприємства "Шахта ім. Засядька" та багато іншого.

Саме за участю "Ташкента" був "віджатий" бензин, який поставлявся підприємствами побіжного Курченка верхівці сепаратистів. Крім цього, не варто забувати про те, що коли Кремль звинуватив Захарченка в крадіжці, той все звалив саме на "Ташкента", за що бойовика навіть заарештували і кинули "на підвал".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...