"Теперь ряд экспертов перейдут работать туда": Соцмережі про рішення Нацради по еротичним каналам

Трансляція таких телеканалів буде дозволена з півночі до 4 години ранку.

Нацрада з питань телебачення та радіомовлення дозволила трансляцію трьох еротичних каналів. Ілюстрація:protelecom.net

У соціальних мережах обговорюють рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення дозволити трансляцію в країні трьох еротичних каналів. Рішення Нацради коментують користувачі Facebook і Twitter, зазначають Патріоти України.

На сьогоднішньому засіданні Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення визнати три еротичні канали (Playboy TV, EROX HD і Erotica TV), зареєстровані в Нідерландах, відповідними до Європейської конвенції про транскордонне телебачення і українському законодавству, і внести їх до списку ретрансляції.

Телеканал Playboy TV і EROX HD будуть здійснювати мовлення англійською, канал Erotica TV - англійською та французькою. Згідно з українським законодавством, Нацрада з телерадіомовлення дозволила трансляцію цих телеканалів з півночі до 4 години ранку.

"Нацрада жжот! Все правильно зробили", - коментує новину депутат Київради від "Свободи" Руслан Андрійко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Тепер ряд експертів переходять працювати туди", - зазначає журналіст Петро Терентьєв у своєму Twitter.

"Омріяна Свобода, демократія, що там ще", - пише російський журналіст Ірина Галушко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...