Тепер вони допомагають грабувати містян: В Горлівці закінчилися гроші на зарплати «поліцейським» «ДНР»

Так звані "органи безпеки" у місті укомплектовані лише на 12%.

Горлівка. Фото: 1ua.com.ua.

В окупованому бойовиками терористичної «ДНР» місті Горлівка місцевим «поліцейським» через відсутність фінансування не платять заробітну плату. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Розповів місцевим ЗМІ Горлівки про те, що фінансова ситуація в терористів і бойовиків «ДНР» цього населеного пункту Донецької області знаходиться в досить жалюгідному стані, якийсь Кім, який у структурі горлівської міської «адміністрації» займає посаду її «глави». Кім розповів, що багато жителів Горлівки йому особисто та в соціальних мережах скаржаться на різке погіршення криміногенної ситуації у цьому місті.

«Глава» Горлівки Кім місцевим ЗМІ просто пояснив причину такої ситуації у ввіреному йому керівництвом «ДНР» місті: банальна відсутність грошей на зарплати місцевим «поліцейським». «...Дивіться, у чому проблема. У нас органи МВС в деяких моментах укомплектовані лише на 12 відсотків. Вдумайтеся, всього 12% комплектація, а обсяг роботи не зменшується. Ситуація проста – немає грошей платити зарплати», - розповів Кім про скрутне фінансове становище місцевих «органів» «ДНР».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...