Терористів відправили у пекло: На Донбасі партизани підірвали вантажівку з бойовиками - соцмережі

Між Водяним і Ужовкою знищили чотирьох терористів "республіки".

Ілюстрація:ua.censor.net.ua

На Донбасі між Водяним і Ужовкою підірвали вантажівку. Запис про це з'явився на сторінці "Фронт звільнення Донбасу і Луганщини", передають Патріоти України. Орфографія і стиль автора збережені.

"Обизяны, ну вы прям растете в наших глазах. Своими действиями по управлению недороссией довели народ до того, что нас становится все больше и больше. Сегодня несколько наших новых коллег с помощью железяки, которую отжали несколько дней назад, подорвали грузовик между Водяным и Ужовкой.

Как результат - 4 в минусе (в своем обезъяньем раю, наверное), а один экземпляр достался неповрежденным. Сча учат говорить. Пока сказал, что до подрыва обитал в 9-м отдельном мотострелковом полку недорыспублики.

За ненадобностью, готовы обменять его на еду, потому как под вашим чутким руководством в рЫспублике жрать стало нечего...".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...