Терористи б’ють із важкого озброєння по всіх напрямках

Російські окупанти знову із мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів обстрілювали позиції українських військових.

Обстріли на Донбасі не вщухають. Фото: ar.volyn.ua.

Протягом дня 14 серпня зафіксовано 28 ворожих обстрілів позицій української армії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Зокрема на Донецькому напрямку, порушуючи Мінські угоди, російські окупаційні війська із мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів били по укріпленнях в районі Авдіївки. Автоматичні станкові гранатомети ворог застосував у Майорську. У Верхньоторецькому двічі проявив себе снайпер.

На Маріупольському напрямку у Мар’їнці та Талаківці ворожий вогонь відкривався зі 120 мм мінометів та кулеметів великого калібру, а по позиціях у Гнутовому та Широкиному противник застосував ручні протитанкові гранатомети. В районі Красногорівки провокації тривали з використанням стрілецької зброї.

На Луганщині супротивник серед білого дня застосував вогонь важкої артилерії та 120 мм мінометів у Попасній. Обстріли з мінометів 82 мм калібру та великокаліберних кулеметів тривали протягом дня в Новоалександрівці. В Новозванівці та Кримському окупанти вели здебільшого гранатометний вогонь.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...