Терористи на Донбасі атакували ЗСУ за допомогою бронетехніки, але отримали відсіч - штаб АТО

Російсько-окупаційні війська продовжували обстріл позицій сил АТО, зокрема, із забороненої зброї.

Ілюстрація:espreso.tv

З початку доби, 25 листопада, російсько-окупаційні війська 6 разів порушили перемир'я. У половині випадків українські військові відкривали у відповідь вогонь. Про це у Facebook повідомляє штаб АТО, передають Патріоти України.

Протягом сьогоднішнього дня російсько-окупаційні війська продовжували обстріл позицій сил АТО, зокрема, із забороненої зброї.

На Луганському напрямку противник вів обстріл українських оборонних укріплень на Світлодарській дузі. Кілька разів були обстріляні позиції сил АТО з 120-мм мінометів і гранатометів поблизу Майського, а захисники Луганського потрапили під вогонь противника з озброєння БМП.

"На Донецькому напрямку загарбники з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по захисникам Водяного. Протягом декількох годин, використовуючи цілий спектр піхотного озброєння, ворог порушував перемир'я у Верхньоторецькому.

У цьому ж районі зафіксовано неодноразові обстріли наших позицій снайперськими парами окупантів. Крім того, зі стрілецької зброї найманці турбували наших захисників у передмісті Красногорівки", - сказано в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...