Терористи з "Градів" обстріляли житлові квартали Красногорівки (фото)

Матеріали фіксації зухвалих порушень бойовиками Мінських угод передані Місії ОБСЄ

Фото: "Фейсбук"

В ніч з 27 на 28 серпня терористи з напрямку Старомихайлівки обстріляли житлові квартали н.п. Красногорівка. Вогонь вони вели з пускових установок "Град-П". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Окрім 82-мм мін сюди прилетіли й 122-мм реактивні снаряди, випущені з переносних реактивних пускових установок «Град-П», руйнівна сила яких досить потужна. До речі, як свідчать факти, специфічні снаряди від подібного озброєння все частіше прилітають з боку бойовиків НЗФ.
Отже, житловий сектор Красногорівки цього разу знову зазнав значних збитків. Так, по вулиці Бєлінського, згаданий вище реактивний снаряд зчинив пожежу у одному з подвір’їв. Тут згоріла господарська споруда, де зберігалося сіно. Також господар обійстя втратив близько 1,5 тони сіна, яке призначалося для зимового прокорму худоби. Вибуховою хвилею та осколками було пошкоджено дах та зовнішні стіни житлового будинку. Такий же боєприпас «завітав» й у подвір’я по вулиці Івана Франка.
Крім цього, по вулиці Чапаєва від розривів реактивних снарядів постраждали два будинки, паркани навколо них та прилегла територія.
А п’ять подвір’їв по вулиці Чайковського отримали «гостинці» калібром 82 мм. Розриви мінометних мін тут пошкодили господарську будівлю, присадибні ділянки та дорожнє покриття вулиці.
На щастя, постраждалих серед мирного населення Красногорівки немає", - йдеться у повідомленні.

Матеріали фотофіксації грубих порушень Мінських угод українські військові передали представникам ОБСЄ в Україні, заявив прес-офіцер української сторони СЦКК підполковник Вадим Бакай.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...