Терористи знову обстріляли житлові квартали Авдіївки та Мар'їнки, пошкоджені будівлі (фото)

На щастя, серед місцевих мешканців постраждалих немає.​

Наслідки обстрілу. Фото:Facebook

Пізно ввечері 12 червня бойовики здійснили обстріл двох прифронтових міст на Донеччині – Авдіївки та Мар’їнки. Про це повідомляє поліція Донеччини, передають Патріоти України.

В Авдіївці внаслідок обстрілу пошкоджено один будинок в старій частині міста. В результаті влучення снаряду пошкоджено вікна та дах приватного будинку. Постраждалих серед мирних мешканців немає.

Обстріл розпочався близько 21 години і триває досі. В результаті влучення снаряду пошкоджено вікна та дах приватного будинку, розташованого по вулиці Островського, яка вчора теж потрапила під обстріл.

В постраждалому районі наразі працюють співробітники поліції, які документують наслідки обстрілу, обходять домівки та з’ясовують, чи є інші пошкодження та яка допомога потрібна містянам.

Даний факт буде кваліфіковано за ч.2 ст.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Згідно з повідомленням прес-центру штабу АТО, пізно ввечері 12 червня бойовики також обстріляли житлові квартали Мар’їнки, застосувавши БМП та гранатомети. Внаслідок обстрілу виникла пожежа в приватному будинку. На щастя, серед місцевих мешканців постраждалих немає.

В Авдіївці та Мар’їнці працюють спостережні групи української сторони СЦКК. Подробиці обстрілів уточнюються.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...