"Тільки, с*ко, сунься": У Дніпрі відреагували на обіцянку Захарченка "звільнити" їхнє місто

Більшість жителів міста Дніпро налаштована проукраїнськи і готова захищати своє місто від ворога.

Скульптура воїна ЗСУ та дівчинки у Дніпрі. Фото: соцмережі.

У мережі показали оновлену скульптуру воїна ЗСУ, який замість вкраденого колись яблука на Великдень простягнув дівчинці пасочку. Фото розмістив у соцмережі радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голік, передають Патріоти України.

За його словами, це символізує небайдужість жителів Дніпра. Після того, як яблуко, яке за задумом авторів експозиції простягав воїн дитині, було вкрадено вандалами, кожен день на його місці з'являлося свіже. У світле свято дитині в руки поклали писанки, а бійцеві паску.

"Днями, колишній торговець стегенцями, який нині очолює те, що називається словом із трьох букв і що вже пишуть на парканах, обіцяв захопити Дніпро, після чого в каментах нас запитували, хто Дніпро захистить. Чи захистить Дніпро кожен із нас. Кожен, кому не все одно. Таких тут переважна більшість. Фото тому в доказ. Тільки, с*ка, сунься...", - написав Голик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...