Тільки ж завезли: Українські партизани підірвали склади "ДНР" у Старомихайлівці

Місія ОБСЄ не змогла вирішити питання з боєприпасами терористів, тому партизанам довелося діяти самостійно.

Старомихайлівка. Фото: Інформатор.Партизани, які виявили у районі Старомихайлівки нові склади із боєприпасами і технікою, заклали вибухівку у три автомобілі бойовиків. Дві машини із «гастролерами» відразу підірвались. У терористів - серйозні жертви. Про це повідомляється на офіційній сторінці «Фронту визволення Донбасу та Луганщини» у Facebook, передають Патріоти України.

У Мар'їнському районі Донецької області українські партизани знову «вітали» терористів. Тут, у районі дачних масивів, терористи тримали склади із боєприпасами та забороненою важкою технікою. Партизани дали про себе знати, адже відразу відправили на той світ «не місцевих мавп».

«Пару днів тому випадково заблукали в районі Старомихайлівки і вийшли до дач. А там, як виявилося купа техніки і, власне, обизян. Обизяны, обмовимося відразу, не місцеві. Так вже вийшло, що після нашого відходу у обизян при запуску двигунів здетонував боєкомплект в двох коробочках (щодо третьої уточнюємо). Повторимося ще раз #Нехуйшастать, особливо приїжджим», - йдеться у повідомленні.

При цьому партизани зачепили тему роботи міжнародної місії ОБСЄ. Представники «фронту», так само, як і більшість правозахисників та українських силовиків, обурились бездіяльністю місіонерів. «У понеділок нарили телефон одного з ОБСЄшних місіонерів і дали наводку на ці самі дачі. ... Їх туди не пустили. Питання: і на хріна нам така моніторингова місія? Цікаво, скільки отакі місіонери отримують і в якій валюті?», - пишуть партизани.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...