Тіна Кароль розповіла про те як зустріла Новий рік

Співачка навіть встигла один раз згрішити.

Тіна Кароль. Фото: glianec.com.ua


Українська співачка Тіна Кароль зізналася, що дозволила собі випити келих шампанського, передають Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.

Популярна українська виконавиця Тіна Кароль прийшла в гості до Каті Осадчої на Новорічний карнавал "Світське життя" і відверто розповіла про те, як колись у дитинстві колядувала, щоб купити цукерки і жуйки, а також про своє меню в новорічну ніч.

Перші свої гроші я заробила колядками та щедрівками на жуйки і цукерки. Мені тоді було років 7-8 і я ще не замислювалася про кар'єру співачки , - зізналася Тіна.

Тіна зізналася, що традиційні новорічні страви, як салат олів'є і холодець, вона вже не їла багато років, оскільки боїться, що потім вона буде їх бачити на собі в екрані телевізора. Співачка зазначила, що під час різдвяного посту вона намагається його дотримуватися, але не завжди це вдається. За словами артистки, в цей Новий рік вона вже встигла згрішити і випила в новорічну ніч келих шампанського.

Мені, як мандрівній співачці, досить складно дотримуватися посту, але я все одно намагаюся це робити. У цю новорічну ніч я вже встигла згрішити - випила келих шампанського ", - з посмішкою поділилася Тіна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...