"Это все, что останется после меня": Гіві, Моторола та Мозговий з білбордів рекламують банк у Києві (фото)

В банку звинуватили рекламників у порушенні низки законів України та назвали “недобросовісними”.

Реклама "Альфа-банку" у Києві. Фото: соцмережі.

У Києві на борді з’явилися фотографії убитих сепаратистів “ЛДНР” Гіві, Мотороли і Олексія Мозгового поруч з логотипом Альфа-Банку. Про це повідомляє спільнота Типичный Киев у Twitter, передають Патріоти України.

На борді рекламуються депозити від Альфа-Банку зі слоганом: “Це все, що залишиться після мене”. Факти ICTV отримали коментар від Альфа-Банку, який запевняє, що до бордів не має жодного відношення:

– Альфа-Банк Україна не має жодного відношення до розміщення реклами із зображеннями бойовиків ОРДЛО і різко засуджує брудні провокації, до яких вдаються невстановлені особи у спробі підірвати довіру.

У Альфа-Банку додають, що їхні юристи вже почали роботу з рекламними операторами. В установі звинуватили рекламників у порушенні низки законів України та назвали “недобросовісними”. Банк стверджує, що такі рекламні зображення дискредитують його та є неправдивими. А вже ближче до вечора у Альфа-банку повідомили, що наразі усі білборди з сепаратистами, які були розміщенні невстановленими особами, демонтовані.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...