"Товари опинилися під завалами": У Києві вночі невідомі розгромили ринок біля метро (фото)

Невідомі люди зрівняли з землею кілька кіосків поблизу виходу з метро, а також пошкодили низку цегляних МАФів, розташованих вздовж вулиці.

У Київі зруйнували МАФи біля метро. Фото: соцмережі.

У столиці України у ніч на 4 грудня кілька десятків людей у балаклавах понищили кіоски біля станції метро «Політехнічний інститут». Підприємці вважають, що це справа рук київської влади. Фотографії результатів погрому у соцмережі опублікувала спільнота «Типовий Київ», передають Патріоти України.

Представниця Союзу підприємців «Жовтнева» Алла Ярославська розповіла українським ЗМІ деталі інциденту. За її словами, трапилося це близько 3 години ночі. До кіосків під’їхало 4 осіб, які показали якісь посвідчення охоронцю. Згодом на місці з'явилося близько 50-60 людей у балаклавах, які й розпочали нищити майно.

Погром тривав близько години, до цього процесу було залучено два екскаватори. Невідомі люди зрівняли з землею кілька кіосків поблизу виходу з метро, а також пошкодили низку цегляних МАФів, розташованих вздовж вулиці. Продукція підприємців опинилася під завалами.

За словами представниці підприємців Юлії Тодашко, цей погром влаштувала київська влада під прикриттям «тітушок». Вона додала, що чоловіків та жінок, які виступили проти зносу, жорстоко побили. «Сталося страшне свавілля! Підприємці мають рішення Господарського суду України на розміщення малих архітектурних форм. У влади не було ніяких документів. Все робиться тихо вночі на вихідних», - наголосила Тодашко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...