Трагедія на Київщині: Рятувальники витягли з колодязя тіло людини

Потопельником виявився місцевий житель, громадянин 1937 року народження.

На Київщині з колодязя витягнули тіло чоловіка. Ілюстрація: Главком.

Рятувальники підняли на поверхню тіло людини із колодязя в селі Аркадіївка. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передають Патріоти України.

20 лютого о 09:45 до оперативно-диспетчерської служби Згурівського району надійшло повідомлення про те, що в колодязі питної води загального користування в селі Аркадіївка по вулиці Молодіжна знаходиться людина.

На місце події направлено черговий караул 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю рятувальників о 10:03 було встановлено, що в колодязі глибиною близько восьми метрів, в воді, знаходиться тіло людини без ознак життя. Потопельником виявився місцевий житель, громадянин 1937 року народження. Силами особового складу тіло було піднято на поверхню та передано працівникам поліції для проведення слідчих дій. Обставини трагедії на даний час не з’ясовуються.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...