"Трампа и НАТО тоже предупредим": Кремлівський політолог заговорив про ліквідацію Турчинова і Авакова

За словами Сергія Маркова, подібні заходи сьогодні обговорюються і по відношенню до співробітників українських спецслужб.

Сергій Марков. Фото: www.kp.ru.

Спецслужби Росії в разі продовження ліквідації Україною керівництва так званих "ДНР" і "ЛНР", повинні знищувати виконавців і замовників цих операцій. Про це заявив екс-депутат Держдуми Сергій Марков в ефірі ток-шоу "Право голосу" на одному з російських телеканалів, передають Патріоти України.

"Нам нужно решить, и этот вопрос сейчас обсуждается, найти ответ на следующую вещь – идут успешные, эффективные теракты. Диверсионные группы уничтожают военное и политическое руководство "ЛНР" и "ДНР". Мы не можем так себе позволить, чтобы их, как баранов там всех вырезали, а они сидели и ждали, когда придут диверсанты и террористы их уничтожат. Нужно найти эффективный ответ", - заявив кремлівський політолог.

За словами Маркова, мова йде про те, щоб за такі дії відповідало вище керівництво країни. "Многие считают, что должен быть список опубликован людей, которые отдают приказы терактов – Турчинов, Аваков и так далее. Их нужно предупредить, Трампа и Столтенберга из НАТО нужно предупредить, если еще один теракт, мы будем вынуждены отвечать", - заявив він.

За його словами, подібні заходи сьогодні обговорюються і по відношенню до самих співробітників українських спецслужб. "Второй вариант – это проведение диверсионных операций непосредственно на тех военных базах, базах военной разведки, Генштаба Украины, либо базы СБУ, то есть, там, где непосредственно планируется теракт, и там тоже сказать – еще один теракт, и эти конкретные офицеры будут уничтожены как военные преступники и террористы", — заявив Марков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...