Трампненаш: Конгрес російських американців звинуватив президента США у "русофобській" політиці

Учасники громадської організації незадоволені видворенням російських дипломатів зі США та закриттям консульства РФ у Сіетлі.

Дональд Трамп. Фото:nahrainnet.netАмериканська громадська організація "Конгрес російських американців" (КРА) заявила, що політика президента США Дональда Трампа щодо Росії "веде у прірву русофобії". Про це йдеться у відкритому листі КРА, опублікованому 30 березня, передають Патріоти України з посиланням на Гордон.

Учасники організації висловили "глибоке співчуття" у зв'язку з рішенням вислати зі США 60 російських дипломатів і закрити консульство Росії в Сіетлі.

"Час, який ви вибрали для цього рішення, нестерпно жорстокий, оскільки ці безпрецедентні санкції було оголошено тоді, коли Росія й росіяни в усьому світі перебувають у жалобі, вражені масовими жертвами в основному жінок і дітей у пожежі в місті Кемерово", – ідеться в листі.

У КРА вважають, що Росію рано звинувачувати в отруєнні російського екс-розвідника Сергія Скрипаля у Великобританії. Російські американці заявили, що глибоко стурбовані новим витком санкцій і страждають від них "більше за всіх".

"Ми більше не можемо користуватися консульськими послугами в Сан-Франциско, а тепер ще і в Сіетлі. Для того, щоб отримати візу й відвідати своїх родичів, ми маємо летіти через усю країну, щоб потрапити на прийом до консульства Росії в Нью-Йорку чи Вашингтоні. Ми більше не можемо запрошувати наших родичів до себе, тому що вони частіше стали діставати відмови в отриманні візи до США. Закриття консульств, вислання дипломатів тільки погіршують наше життя", – ідеться в листі.

У КРА додали, що 90% російських американців голосували за Трампа, сподіваючись, що той скасує санкції. "Ми дістали результат абсолютно протилежний тому, який ви обіцяли під час передвиборчої кампанії", – заявили вони.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...