"Транспорт в район жд вокзала не ходит": У окупованому Донецьку поновилися бойові дії

Найбільш складна обстановка спостерігається в Київському районі міста.

Наслідки обстрілів в окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

У тимчасово окупованому Донецьку тривають масовані обстріли. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За їхніми словами, періодично настає тиша, але потім робота знарядь поновлюється. Найбільш складна обстановка спостерігається в Київському районі міста. У зв'язку з цим в ньому обмежено рух транспорту. Він, зокрема, не йде в район залізничного вокзалу.

«19.35 к ФБ Жд пока притихло! транспорт на жд не ходит. Разворачивают на Шахтерской», — пишуть донеччани.

Также продолжаются обстрелы окрестных районов. «19:45 к #Донецк 1-я Площадка, опять очень громко!» — написав місцевий житель.

«Азотный, на севере зашумело тяжелое», — додав інший коментатор.

«Пл. Шахтерская слышу +», — пишуть місцеві жителі.

Як вибрати пароочисник для дому

вівторок, 24 вересень 2024, 17:19

В сучасній оселі з'являється все більше техніки, яка суттєво полегшує щоденне прибирання. Очищення поверхонь без використання хімічних засобів стає можливим завдяки пароочиснику. Ефективний у боротьбі з брудом, мікробами та пилом, прилад чудово підходи...

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...