Труни їдуть до Путіна: Стали відомі втрати російських солдатів за останні дні на Донбасі

Лише в середу, 20 квітня, знайшли свою смерть п'ятеро росіян.

Втрати росіян на Донбасі. Фото: wartime.org.ua.

Українська розвідка виявила факт чергових смертей в рядах підрозділів російської армії, що беруть участь у збройному протистоянні на Донбасі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

За заявленим даними, лише в середу, 20 квітня, знайшли свою смерть п'ятеро росіян. При цьому поранення отримали не менше 30 військових. Жертви є результатом розриву боєкомплекту в одному з сепаратистських бліндажів під селом Новотошківським.

"Протягом 20-21 квітня втрати особового складу 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ складають шість загиблих військовослужбовців і 32 поранених", - доповіла розвідка. У четвер, 21 квітня смерть наздогнала одного військового РФ, який служив в 9-му окремому штурмовому полку морської піхоти. Він розташовувався в Новоазовську. Крім того, в той же день отримали поранення два диверсанта.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...