Тривожна тенденція: Трамп і Путін об'єднуються, щоб поливати брудом американців - екс-посол США у РФ

Дипломат прокоментував підтримку Трампом слів Путіна, що Демократичній партії і її кандидату на президентських виборах у США Хілларі Клінтон "потрібно вміти програвати гідно".

Майкл Макфол. Фото:www.vestikavkaza.ru

Екс-посол США в РФ Майкл Макфол назвав "безпрецедентною" критику Демократичної партії і її кандидата на президентських виборах у Сполучених Штатах Хілларі Клінтон главою РФ Володимиром Путіним і обраним президентом США Дональдом Трампом. Про це дипломат написав у своєму Twitter, зазначають Патріоти України.

"Отже, тепер обраний президент і автократ з Кремля об'єднуються, щоб поливати брудом американців. Безпрецедентно. Чи скажуть щось республіканці?", - зазначив Макфол.

Як вже повідомлялося, вчора в Москві пройшла щорічна прес-конференція президента Росії, під час якої Путін прокоментував програш Клінтон і її партії на президентських виборах в США 8 листопада.

"І, до речі кажучи, за Трампа не проголосували два виборники, а за пані Клінтон - чотири, і тут вони знову програли. Вони по всіх фронтах програють і шукають винних на стороні. Це, на мій погляд, як би це сказати, принижує їх власну гідність. Потрібно вміти програвати гідно", - сказав Путін.

Трамп прокоментував ці слова глави РФ. "Це так вірно", - написав обраний президент США у Facebook.

19 листопада американські виборці обрали Трампа президентом США. Зазначалося, що в окрузі Колумбія четверо виборців замість того, щоб підтримати Клінтон, віддали голоси за інших учасників виборів. Трамп, в свою чергу, втратив голоси двох виборників в Техасі.

19 грудня Клінтон назвала Путіна і Федеральне бюро розслідувань США головними причинами своєї поразки на виборах.

Формальне оголошення результатів голосування виборників відбудеться 6 січня. Інавгурація нового президента пройде 20 січня 2017 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...