Тривожний вечір: У окупованій Горлівці активізувались бойові дії, медиків змушують залишатися в лікарнях

Горлівчанам також сказали зібрати "тривожні валізи" і приготуватися до можливої втечі до підвалів.

У окупованій Горлівці. Фото: Nua.in.ua.

У Горлівці (тимчасово окупована територія Донецької області) тривають важкі бойові дії, які активізувалися з настанням вечора. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Бойовики вже почали вихідні обстріли, а місцевих жителів попередили бути готовими спускатися в підвали. "Чути постріл з Горлівки, а падіння в напрямку Кодима, Зайцева", - повідомляють очевидці.

Люди пишуть, що їм дуже моторошно, вони вже сидять в коридорах і ванних кімнатах. "Горлівка: моторошно - ми в коридорі сидимо, б'ють з нашого району з періодичністю в 30 секунд, телефонний зв'язок - вихідні дзвінки неможливі - глушать", - в паніці пишуть жителі.

У лікарнях Горлівки людям сказали зібрати "тривожні валізи" і приготуватися до можливої втечі до підвалів. "Горлівка: Калинівка - в поліклініці кажуть людям зібрати "тривожні валізки" і триматися ближче до підвалів - інфа по телефону від медсестри", - розповів місцевий житель.

Також є інформація про те, що лікарів і медичний персонал місцевих лікарень залишають на роботі понаднормово, не пояснюючи причин. "Горлівка медперсонал 3 лікарні затримують зараз на роботі! До чого б це?", - пишуть місцеві жителі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...