"Це бандитські розбірки, які триватимуть на Донбасі, поки він окупований РФ", - Геращенко довів путінців до сказу своєю версією загибелі Мотороли (відео)

Радник Авакова відверто зізнався, що не зміг відмовити собі в задоволенні протролити російську аудиторію, що так рідко чує голос правди з України.

Антон Геращенко. Фото: centernews.com.ua.

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко в прямому ефірі російського пропагандистського телеканалу назвав вбивство бойовика Арсена Павлова (Мотороли) бандитськими розборками на Донбасі за участю Росії. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні мені несподівано подзвонили з телеканалу "Росія-1". Запропонували взяти участь у ток-шоу "реквіємі" за "Моторолою". Я не зміг відмовити собі в задоволенні протролити російську аудиторію, що так рідко чує голос правди з України, а заодно і зіпсувати настрій Геннадію Зюганову і йому подібним рептилоидам в студії", - написав Геращенко.

Радник глави МВС говорить майже дві хвилини. "Це просто бандитські розбірки, які триватимуть на території, яка стала просто чорною зоною, чорною дірою, створеною на тимчасово окупованих територіях за участю Російської Федерації. Коли-небудь там буде наведений порядок, і правда буде відома вся", - заявив Геращенко.

Він підкреслив, що продовження війни або настання миру залежить від команд, які будуть йти від Росії ватажкам самопроголошених республік. У присутніх в студії представників антиукраїнського крила ця заява викликала гнів і істерику.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...