"Це було все пов'язано з політикою, звичайно": Українська тенісистка розповіла, як їй погрожували у Москві

За словами спортсменки, подібне з нею трапилося вперше.

Еліна Світоліна. Фото: ZN.ua.

Українська тенісистка Еліна Світоліна заявила, що сумнівається, що ще раз візьме участь в турнірі в Москві. Про це повідомляє GoTennis, передають Патріоти України.

Сьогодні росіянка Світлана Кузнєцова, перший номер посіву, в півфіналі в трьох сетах зломила опір четвертої ракетки турніру українки Еліни Світоліної - 6:1, 6:7, 6:4. Поєдинок тривав 2 години 32 хвилини. "Якщо чесно, психологічно цей турнір для мене дуже важкий. Вчора було дуже багато поганих повідомлень, якихось погроз, якщо я виграю. Не знаю чому", - сказала Світоліна журналістам.

На питання, хто їй погрожував, спортсменка відповіла: "Бувають, звичайно, деякі люди, які займаються ставками. Якщо чесно, вчора ввечері це було занадто. У мене є людина, яка займається цим, але він просто не встигав це все видаляти. Я не знаю, хто були ці люди. Організація тут дуже хороша, але я не знаю, чи повернуся в Москву в наступному сезоні. В кінці року - і такий удар, можна сказати".

За словами Світоліної, раніше з нею не траплялося нічого подібного. "Зазвичай після програшу таке трапляється, але перед матчем ніколи не було. Ще після моєї першої прес-конференції на самому початку турніру теж були повідомлення. Це було все пов'язано з політикою, звичайно. Я не думаю, що в чомусь винна. Дуже важко психологічно після такого. Я виходжу грати в теніс, для мене головне завдання - показати хорошу гру і виграти матч. І це дуже прикро, звичайно", - сказала тенісистка.

"Після матчу всім приходять такі повідомлення, але після гри мене це не хвилює, тому що вже є результат. Але якщо люди пишуть, що знають, де я живу, в якому готелі... Важко. Я намагалася обмежити себе від цього. Але так вийшло, що я побачила ці повідомлення", - додала Світоліна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...