"Це так звані "браконьєри", які просто приїжджають на полювання": Волонтер розповів про сафарі на людей у зоні АТО (відео)

Донбас для росіян, а також балканців - це військово-туристична зона, де вони можуть приїхати і постріляти в живих людей.

Ілюстрація:Гордон

В рядах терористів так званих Л/ДНР воює дуже багато любителів пополювати на живих людей різного соціального та матеріального статусу. Про це в ефірі ObozTV заявив колишній учасник АТО, волонтер Андрій Римарук, інформують Патріоти України.

"У 2014 році 1-а танкова бригада в боях за Металіст вирахувала снайпера, відпрацювала по тому напрямку, потім наші розвідники витягли тіло. Це виявився досить авторитетний "злодій в законі" з Росії. Намагалися врятувати йому життя, але, на жаль, він помер в кареті "швидкої" по дорозі від Щастя до Новоайдара. І потім противник торгувався за одне його тіло десятками тіл наших. Тобто уявляєте ранг цієї людини. Таких людей на Донбас приїжджає дуже багато. Це така військово-туристична зона, де ти можеш приїхати і постріляти в живих людей", - констатував він.

За його словами, крім росіян за подібними "гострими відчуттями" на Донбас їде і багато балканців. "Їх досить багато. Це не тільки серби, але й албанці, які трошки колаборанти. Не сказати, що їх там тисячі. Я їх називаю "браконьєри", люди, які просто приїжджають на полювання", - зазначив Римарук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...