"Це вже не перший випадок": Бойовики обстріляли пункт в'їзду/виїзду Мар'їнка під час пропуску мирних жителів

За інформацією спікера Держприкордонслужби, противник здійснив обстріл о 19:30, випустивши зі 80-мм мінометів більше 10 снарядів, які "лягли у декількох десятках метрів від службових приміщень".

КПВВ "Мар'їнка". Фото: www.capital.ua.

У четвер увечері, 25 серпня, бойовики обстріляли контрольний пункт в'їзду/виїзду (КПВВ) Мар'їнка (Донецька область), на якому в момент атаки знаходилися мирні люди. Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби, спікер відомства Олег Слободян на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Це вже не перший випадок, коли бойовики обстрілюють позиції українських захисників у КПВВ в той час, коли ще не завершився пропуск", - написав Слободян. За інформацією спікера, противник здійснив обстріл о 19:30, випустивши зі 80-мм мінометів більше 10 снарядів, які "лягли у декількох десятках метрів від службових приміщень".

"У цей час на КПВВ ще знаходилися люди. Прикордонники змушені були їх евакуювати і припинити пропуск осіб та транспортних засобів", - підкреслив Слободян. У повідомленні наголошується, що бойовики вели обстріл з боку тимчасово непідконтрольного н. п. Олександрівка. Про загиблих і поранених в результаті обстрілу бойовиків Слободян не повідомив.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...